Afspraak

 U kunt telefonisch 0318-570034 een afspraak maken of via de online-agenda.
U zult altijd een antwoordapparaat krijgen daar tijdens een behandeling niet gestoord kan worden. Spreek daarom altijd uw naam en telefoonnummer duidelijk in dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. Heeft u dringend hulp nodig of heeft u een vraag spreek dan altijd een bericht in.

Afspraak afzeggen

AFZEGGEN moet UITERLIJK 24 U voor de afspraak door in te spreken op de voicemail, ook in het weekend of bij ziekte. Afzeggen/verzetten per mail /sms of via de online-agenda is niet mogelijk. Later dan dat of bij afwezigheid zonder afmelding, zal de behandeling in rekening gebracht worden. Hoop op uw begrip.

De praktijk is geopend op:

Maandag:      07.30 – 18.00 uur
Dinsdag:        07.30 – 16.00 uur
Woensdag:   08.15 – 13.00 uur
Donderdag:  07.30 – 14.45 uur
Vrijdag:          gesloten

Baby’s worden zo snel mogelijk ingepland. Neem hiervoor telefonisch contact op alstublieft.

Verzekering / kosten

Alle zorgverzekeraars vergoeden een osteopatisch consult bij een erkende praktijk geheel of gedeeltelijk vanuit het aanvullende pakket. Meer informatie kunt u vinden op www.osteopathie.nl waar u een overzicht aantreft van zorgverzekeraars en hun vergoedingen voor osteopathie.

Kosten: € 105,- per behandeling.

U ontvangt na de behandeling direct de factuur. Deze kunt meteen met (het liefst) pin of contant betalen. U kunt daarna zelf de factuur naar uw zorgverzekeraar sturen. Met een aanvullende verzekering krijgt u dan een gedeelte of helemaal het factuurbedrag terug.

De praktijk voldoet aan de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ) en AVG (algemene verordening gegevensbescherming).